Me & The Peacemakers
Flash Player

Flash Player
Krävs för att kunna se sidan. Ladda ner här!

Skinnhandskar och skinnväskor

I vår produktionsportfölj finns även tillverkning av accessoarer som skinnväskor, skinn/textil-väskor, skinnhandskar, bälten, plånböcker och andra accessoarer som våra kunder efterfrågar. T.ex. skinnkuddar, skinnöverkast etc..

Tillverkare av skinnväskor av hög kvalitet

En stor del av vår produktion är skinnväskor för stilsäkra Paris, London och Barcelona. Skinnväskorna är verkligen ögongodis för alla modeintresserade damer.

Även andra accessoarer såsom pälsmössor/hattar, skinnhandskar och bälten tillverkas enligt gällande trend i päls eller skinn.

Vi diskuterar gärna alla era idéer om accessoarer och gör vårt bästa för att ni skall bli supernöjda. Leveranstider är mellan 60 och 90 dagar från order och minimum är 500 styck per färg/modell.

Märket NADA är ett selektivt och kreativt ungt märke som jobbar med externa designers som har en ny fräscht attityd. För trendsetters och originella människor.Skinnväskor av hög kvalitet!

Garantier

Som leverantör arbetar vi med de mest etablerade modehusen i Europa och vi har avtal med alla när det gäller kvalitetskontroll, etisk kontroll och miljökontroll (CoC, CoE, MOF och QC-certificat) så som Bestseller, Zara, H&M m.fl.

Våra kontrollanter arbetar med bonus, som de får, om de hittar fel vilket innebär att om det finns fel, så skall dom åtgärdas redan i produktionen.

Välkommen till oss!

Kontakta oss

Me & The PeaceMakers AB
S.Kyrkogatan 12-14
252 23 Helsingborg
Sweden

Telefon: +46 42 180561
Mobil: +46 705 637720
Fax: +46 42 271561
E-mail: mr.dandy@telia.com